Op zoek naar een studentenbaan? Dit zijn de 7 meest bijzondere bijbanen!

Mysteryshopper

Misschien wel de droom van vele vrouwen, betaald krijgen om te winkelen. Als Mysteryshopper bezoek jij diverse winkels en beoordeel jij de dienstverlening, producten, service en klantvriendelijkheid. Dit doe je geheel undercover. Na afloop van jouw bezoek schrijf je een review die vervolgens gepubliceerd wordt. Kijk voor meer informatie op de website van Multi Value.

Gastvrouw / Gastheer musicals

Als hostess tijdens musicals verwelkom jij de gasten, controleer je de tickets of ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de garderobe. Daarnaast heb je ook veel mogelijkheden om carrière te maken als bijvoorbeeld floormanager of Artiestenfoyer. Het is erg sfeervol met veel glitter en glamour. Heel misschien en met een beetje geluk kun jij persoonlijk kennismaken met de musical acteurs!

Fotograaf

Ben jij creatief ingesteld, maak jij de mooiste foto’s voor jouw instagram-account en kun jij goed overweg met Adobe Photoshop? Geef jezelf dan op als freelance fotograaf. Als freelance fotograaf kun je worden ingezet binnen het uitgaansleven, tijdens evenementen, besloten feesten en festivals. Je werkt geheel zelfstandig en je kunt er jouw volledige creativiteit in kwijt.

Ski-instructeur

Ben jij elke wintervakantie in het skigebied van Oosterijk te vinden en weet jij aardig de weg op de pistes? Dan is een functie als skileraar misschien iets voor jou! Een seizoen draait vanzelfsprekend om sneeuw, skiën, snowboarden en lesgeven, maar evenveel om het maken van nieuwe vrienden, het ontdekken van jezelf en het verkennen van nieuwe bestemmingen. Voor meer informatie, kijk dan op de website van Snowsport Nederland.

Festivalmedewerker

Hoewel het festivalseizoen al voorbij is, beginnen de voorbereidingen al vroeg. Veel organisaties beginnen al tijdig met het zoeken naar barmedewerkers, kassamedewerkers, runners en decorbouwers. Als festivalmedewerker kun jij op verschillende functies en op diverse plekken worden ingezet. Het is keihard werken, maar je ontmoet veel nieuwe mensen. Wie wil er nou niet betaald worden om een feest bij te wonen? Vacatures voor festivalmedewerker vind je op de website van Eventure .

Cityguide

Als student van de mooiste stad van Nederland ken jij natuurlijk alle hotspots en bezienswaardigheden. Als Cityguide zal jij groepen rondleiden door de binnenstad waar jij woont en/of studeert. Dus heb jij een vlotte babbel en weet jij hoe je mensen enthousiast kunt maken? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Je kunt contact opnemen met de VVV of natuurlijk aan de slag als freelancer.

Figurant

Heb jij een extravagante persoonlijkheid en sta jij graag in de schijnwerpers? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor functies als hosts(e)esses, modellen, dansers, acts en entertainers. Je zal ingezet worden op filmlocaties, tijdens commercials, photoshoots, evenementen en presentaties. Lijkt jou dit interessant? Schrijf je dan in bij Multicasting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *