Oprichting van Carrièrezaken

Door mijn jarenlange werkervaring als Adviseur Werkgelegenheid, Intercedent en HR Adviseur bij diverse gerenommeerde uitzendorganisaties en overheidsinstanties, ben ik een mooie mix gestart van sollicitatiecoaching en ondernemerschap. Mijn expertise op gebied van recruitment, uitzenden, werving en selectie heb ik ingezet om werkzoekenden de juiste sollicitatietools aan te reiken voor een nieuwe stap in hun loopbaan.

In de afgelopen jaren heb ik werkzoekenden met verschillende achtergronden geholpen bij het vinden van een passende baan. Afhankelijk van de sollicitatiebehoeften, help ik werkzoekenden met het samenstellen van sollicitatiebrieven, het cv, personal branding, het inrichten van LinkedIn-accounts, sollicitatiegesprekken en geef ik sollicitatietrainingen.

” Een mens heeft zoveel verborgen talenten, die moeten wij samen benutten!” 

Sheena Kozijn | Founder Carrièrezaken |    

06 450 506 49    info@carrierezaken.com.


Onze missie

Carrièrezaken is een allround sollicitatieadviesbureau, gevestigd in Nijverdal. Het onderscheidend vermogen van laagdrempeligheid, betrouwbaarheid en enthousiasme, realiseert persoonlijke adviezen en doelgericht maatwerk. Onze diensten worden gecreëerd op basis van maatwerk, zodat het voldoet aan de wensen en behoeften van de werkzoekenden.

Onze visie

De processen van sollicitatiecoaching, sollicitatietrainingen, personal branding, loopbaanbegeleiding, netwerken en juridisch advies hebben tot op heden gezorgd voor optimale uitstroom van werkzoekenden met zowel een korte als een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Deze processen hebben een integraal karakter en zijn ingericht om de duurzame uitstroom van werkzoekenden te bevorderen.


Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze werkwijze of dienstverlening? Kijk dan op onze pagina ‘Hoe werkt het‘ of ”Onze dienstverlening‘.

Direct afspraak maken?

Contact opnemen