Sollicitatiebrief en Motivatiebrief

Wij verzorgen sollicitatiedocumenten die op maat worden ontworpen. De sollicitatiebrief of motivatiebrief zal een volledige reflectie zijn van het cv en aansluiten op de vacature-eisen.

Meer over sollicitatiebrief

 


  Curriculum Vitae

Wij adviseren en ontwerpen professionele en creatieve cv’s. Deze cv’s zijn klantspecifiek sluiten aan op de wensen en sollicitatie-eisen van de werkzoekenden. Het cv wordt opnieuw samengesteld op basis van de huidige verwachtingen en eisen vanuit de werkgever.

Meer over Curriculum Vitae

 


  Sollicitatiegesprek

Een sollicitatiegesprek is al spannend genoeg, daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Bedenk goed welke sollicitatievragen er wellicht gesteld gaan worden. Uiteraard hebben de meeste vragen betrekking op de functie en jouw persoonlijkheid. Wij kunnen helpen bij het oefenen van het sollicitatiegesprek de bij passende vragen op de interviewvragen.

Meer over Netwerkgesprekken

 

  Netwerken

Ongeveer 80% van de vacatures wordt ingevuld door middel van netwerken. Om jouw kansen op aanbevelingen te vergroten, moet jij jouw netwerk vergroten en onderhouden. Door middel van onze netwerkadviezen en trainingen zal je inzicht krijgen in jouw huidige netwerk, hoe jij jouw netwerk kunt vergroten en waar voor jou de kansen liggen.

Meer over Netwerken

 


  Personal Branding

Wij kunnen ondersteuning bieden bij het offline- en online profilering. Wij geven tips en adviezen over het optimaal inzetten van persoonlijke profilering. Zodoende val je op bij potentiële werkgevers en zullen jouw kansen op een nieuwe baan worden vergroot.

Meer over Personal Branding

 


  Linkedin

Solliciteren anno 2018 gebeurt veelal online. Wij bieden hulp bij het inrichten van onder andere een Linkedin-profiel en daarbij geven wij tips en adviezen over het uitbreiden van je online netwerk.

Meer over LinkedIn

 


  Loopbaanbegeleiding

Sta je op het punt om van werkgever of functie te veranderen? Door middel van onze loopbaantrajecten en online testen zal je snel in staat zijn om inzicht te krijgen in jouw eigen competenties en specialismen.

Meer over loopbaanbegeleiding

 


  Juridisch advies

Heb je vragen over je huidige dienstverband of een nieuw contract? Wij beantwoorden diverse vragen op juridisch gebied. De vragen kunnen in sommige gevallen direct afgehandeld worden, zolang de vraagstelling dit toelaat.

Meer over Juridisch Advies

 


Direct afspraak maken?

Ik wil een adviesgesprek