SOLLICITATIEBRIEF

Wij verzorgen sollicitatiedocumenten die op maat worden ontworpen. De sollicitatiebrief of motivatiebrief zal een volledige reflectie zijn van het cv en aansluiten op de vacature-eisen.
LEES MEER

CURRICULUM VITAE

Wij ontwerpen cv’s die aansluiten op de wensen van de werkzoekende. Het cv wordt opnieuw samengesteld op basis van de huidige verwachtingen en eisen vanuit de werkgever.
LEES MEER

sollicitatiegesprek

Wij bieden ondersteuning bij het voorbereiden en oefenen van het sollicitatiegesprek, de non-verbale houding en het samenstellen van sollicitatievragen.
LEES MEER

NETWERKEN

Om uw kansen op aanbevelingen te vergroten, moet jij uw netwerk vergroten en onderhouden. Door middel van onze netwerkadviezen wordt de inzicht in uw huidige netwerk vergroot.
LEES MEER

PERSONAL BRANDING

Wij bieden ondersteuning bij het offline- en online profilering. Wij geven adviezen over het optimaal inzetten van persoonlijke profilering, waardoor u zult opvallen bij uw potentiële werkgevers en uw kansen vergroot.
LEES MEER

LINKEDIN

Solliciteren anno 2018 gebeurt veelal online. Wij bieden hulp bij het inrichten van onder andere een Linkedin-profiel, het online solliciteren en geven wij tips en adviezen over het uitbreiden en inzetten van een online netwerk.
LEES MEER

loopbaancoach

Sta je op het punt om van werkgever of functie te veranderen? Door middel van onze loopbaantrajecten en online testen zal je snel in staat zijn om inzicht te krijgen in jouw eigen competenties en specialismen.
LEES MEER

JURIDISCH ADVIES

Heb je vragen over je huidige dienstverband of een nieuw contract? Wij beantwoorden diverse vragen op juridisch gebied. De vragen kunnen in sommige gevallen direct afgehandeld worden, zolang de vraagstelling dit toelaat.
LEES MEER